Parkpop Saturday Night programma compleet

21-02-2019 @ 19:09

Live vanuit PAARD in Den Haag tijdens de eerste editie van Parkpop Café maakt Parkpop Saturday Night het volledige programma bekend. Ook Cypress Hill, Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo zijn bevestigd voor het vernieuwde concept van de zaterdagprogrammering binnen het Parkpop weekend. Eerder werd de toon voor deze editie al gezet met de eerste namen Skunk Anansie, Tears For Fears en Nile Rodgers & CHIC. Parkpop Saturday Night is op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag.

Cypress Hill
De legendarische hiphopformatie Cypress Hill uit Los Angeles komt naar Den Haag! De vierkoppige, Latijns-Amerikaanse crew vierde onlangs hun 25-jarig bestaan, maar stilzitten doen de mannen nog lang niet: zo brachten ze in 2018 nog een nieuw album uit genaamd ‘Elephants On Acid’ en speelden ze o.a. een show in een uitverkochte AFAS Live afgelopen december. Tijdens de knotsgekke shows van Cypress Hill mixt de groep old school West Coast hiphop met rock, maar vooral met veel humor en feest.

Triggerfinger
De Antwerpse band Triggerfinger keert terug naar Den Haag Rock City. De band brak tien jaar geleden door en dendert sindsdien als een rock-’n-roll bulldozer door Europa. Ieder festivalpodium wat ze onderweg tegenkomen wordt op professionele wijze uit de fundering gebeukt en platgewalst met hun scherpe mix van classic rock en stoner. Bovendien is het kwartet Ruben Block, Mario Goossens, Paul van Bruystegem en Geoffrey Burton zonder twijfel de best geklede band uit de scene.

DI-RECT
Wat is een feestje in Den Haag zonder DI-RECT? Deze Haagse veteranen vonden hun geluid de afgelopen tijd helemaal opnieuw uit, maar wees niet bang: DI-RECT is nog steeds de band die we kennen. DI-RECT staat al ruim 15 jaar aan de top, wat ze vooral te danken hebben aan hun ongenaakbare livereputatie, hun grote rits hits en het feit dat ze zelfs na 9 studioalbums nog steeds constant ijzersterke nieuwe platen uitbrengen.

Het volledige programma voor Parkpop Saturday Night: Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC, Cypress Hill, Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo.

Over Parkpop
Parkpop Saturday Night is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, boordevol live-acts in de binnenstad van Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark.

Meer informatie over het Parkpop festivalweekend is te vinden op parkpop.nl.

PARKPOP SATURDAY NIGHT
Zaterdag 29 juni 2019 | Zuiderpark, Den Haag
Aanvang: 13:30 – 23:15 uur
Reguliere tickets: €48,50 (inclusief servicekosten)

Meer info over dit festival vind je op: parkpopsaturdaynight.nl