Vunzige Deuntjes op SLAM! Koningsdag

18-02-2019 @ 18:41

Nieuw dit jaar is de Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag. Het concept Vunzige Deuntjes is net zo simpel als dat het sterk is: de dj’s spelen Vunzige Deuntjes. Vunzige Deuntjes zijn over het algemeen Hiphop, R&B en Dancehall muziek, zowel klassiekers als de hits van nu. Een groot gedeelte van de muzikale inspiratie komt voort uit de 90’s en 00's. Doordat het concept Vunzige Deuntjes zich niet vastbindt op een bepaalde periode is de muziek tijdloos. Of je een liefhebber bent van Drake of van Sean Paul maakt tijdens Vunzige Deuntjes niet uit, vermaken doe je je sowieso! Vunzige Deuntjes zorgt in heel Nederland voor uitverkochte zalen en het is dus heel bijzonder dat ze op 27 april naar Alkmaar komen.

SLAM! Koningsdag

Datum: Zaterdag 27 april 2019
Locatie: P8 van het AFAS Stadion in Alkmaar
Tijd: 12:00 – 22:00 uur

Terrein open: 11.30 uur
Leeftijd: 16 +

Met optredens van onder andere: Mainstage: Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan en meer

Vunzige Deuntjes Stage: Line up wordt later bekend gemaakt

De kaartverkoop is gestart, de (Super) Early Birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten kosten slechts € 22,50 en zijn te koop via www.slamkoningsdag.nl. Hier vind je ook alle festival info. SLAM! Koningsdag is ieder jaar volledig uitverkocht, dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw tickets!

Kaartverkoop en informatie van www.slamkoningsdag.nl