Bon Jovi - This House Is Not For Sale Tour

29-10-2018 @ 15:51

Een van 's werelds grootste rockbands, Bon Jovi, keert terug naar Nederland. Eerder dit jaar hebben ze al optredens gegeven in de Verenigde Staten, Canada Argentinië en Chili. De band sluit 2018 af met shows in Japan en Australië. Een geweldig jaar met 80 shows waarin ze zijn opgenomen in de Rock and Roll Hall Of Fame. Op donderdag 13 juni 2019 treedt Bon Jovi met special guest Kensington op in het Goffertpark in Nijmegen.

Na 13 jaar keren Jon Bon Jovi en zijn band terug naar het Goffertpark in Nijmegen. In 2006 gaven ze hier met de Have a Nice Day Tour hun tweede openlucht concert voor duizenden uitzinnige fans. Met talloze hits, uitverkochte shows en nieuwe nummers die in de toppositie van de internationale hitlijsten belandden, is de band nog steeds legendarisch en laat een onuitwisbare indruk achter in de muziekgeschiedenis. Door de jaren heen hebben ze voor ruim 400.000 Nederlandse concertbezoekers live gespeeld.

Those huge shows, tens of thousands of people all together as one, that’s what we do,” aldus Jon Bon Jovi

Bon Jovi brengt de Nederlandse band Kensington met zich mee naar het Goffertpark als special guest. De populariteit van Kensington is onverminderd groot sinds hun single ‘Home Again’ in 2013 de Nederlandse Top 40 bereikte. Kensington was de eerste Nederlandse band ooit die de Johan Cruijff ArenA uitverkocht. Aankomende zomer vergezellen zij Bon Jovi tijdens hun This House Is Not For Sale show in het Goffertpark..

Het succes van Bon Jovi’s laatste album This House Is Not For Sale, die gelijk bovenaan de hitlijsten binnenkwam, was het hoogtepunt van een stormachtige periode van 3 decennia die resulteerde in een serie intieme concerten in 2016. Het album werd gezien als het begin van een nieuw tijdperk voor Jon Bon Jovi en zijn band.

Sinds de laatste tour in 2013 heeft de band zich verder ontwikkeld en zichzelf weten te overtreffen. De Because We Can World Tour was hun derde tournee in zes jaar, die uitgeroepen werd tot de bestverkopende tour van het jaar. (een prestatie die voorheen alleen door The Rolling Stones werd behaald). Het concert in het Goffertpark is hun eerste show op Nederlandse bodem sinds het concert op het strand van Scheveningen in 2010.

De band bestaat tegenwoordig naast Jon Bon Jovi uit David Bryan, Tico Torres, bassist Hugh McDonald, co-producer en co-songwriter John Shanks, multi-instrumentalist Everett Bradley en leadgitarist Phil X, die tijdens de tour in 2013 aansloot.Tijdens de vereeuwiging in de Rock and Roll Hall of Fame stonden ze allemaal op het podium en gaven een emotioneel optreden.

We’ve become a new, rejuvenated Bon Jovi,zegt Jon, “A refreshed line up that kills every night. We sound better than ever and we’re enjoying every minute. We are out there as a band, feeding off each other and the fans, having the time of our lives all over again."

Met de aankomende tour willen ze de schijnwerpers richten op de muziek en de songs. Het oeuvre waarmee Bon Jovi meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. De band heeft de keuze uit meer dan 95 liedjes en kan elke avond weer andere nummers toevoegen. Maar hun klassiekers als “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine” en natuurlijk, “Livin’ On A Prayer” mogen hier zeker niet ontbreken.

Kensington heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest succesvolle Nederlandse bands. Met vele uitverkochte clubtours en arena shows, grote hits als ‘Streets’, ‘War’, ‘Do I Ever’, en ‘Sorry’, meerdere awards en met multi-platina bekroonde albums als ‘Control’ en ’Rivals’ leest hun succesverhaal als een spannend jongensboek waar geen einde aan lijkt te komen.
Afgelopen zomer nog gaven de jongens als eerste Nederlandse band ooit een uitverkochte show in de Johan Cruijff ArenA. Een uniek hoogtepunt in de carrière van deze Utrechtse band.

De kaartverkoop voor het concert van Bon Jovi met special guest Kensington start vrijdag 2 november om 11.00 uur via ticketmaster.nl.

THIS HOUSE IS NOT FOR SALE 2019 EUROPEAN TOUR DATES

May 2019
31 - Russia - Moscow, Luzhniki Stadium

June 2019
2 - Estonia - Tallinn, Song Festival Grounds
5 - Sweden - Stockholm, Tele2 Arena
8 - Norway - Stavanger, Viking Stadium
11 - Denmark - Sønderborg, Slagmarken
13 - Holland - Nijmegen, Goffertpark
15 - Ireland - Dublin, RDS Stadium
19 - UK - Liverpool, Anfield
21 - UK - London, Wembley Stadium
23 - UK - Coventry, Ricoh Arena

July 2019
3 - Germany - Dusseldorf, Merkur Spiel-Arena
5 - Germany - Munich, Olympiastadion
7 - Spain - Madrid, Wanda Metropolitano Stadium
10 - Switzerland - Zurich, Stadion Letzigrund
12 - Poland - Warsaw, PGE Narodowy
14 - Belgium - Werchter, TW Classic
17 - Austria - Vienna, Ernst-Happel Stadion
19 - Austria - Klagenfurt, Wörthersee Stadion
21 - Romania - Bucharest - Piata Constitutiei


Bon Jovi - This House Is Not For Sale
+ special guest Kensington
Donderdag 13 juni 2019 | Goffertpark Nijmegen

Aanvang: 17:30 uur | Entree: vanaf €88,48 (incl. servicekosten)