SPEC en MOJO bundelen krachten in nieuw NL urban boekingsbureau: WOLF Bookings

22-01-2018 @ 12:38

Tijdens Eurosonic Noorderslag hebben SPEC en MOJO een unieke samenwerking bekend gemaakt. De twee partijen zijn samen een gloednieuw boekingskantoor gestart, WOLF Bookings, gericht op Nederlandse urban acts. Het huidige roster bestaat uit artiesten als Ronnie Flex, Boef, Jacin Trill, Ali B, Donnie, Bokoesam, Jairzinho en Paul Sinha.
WOLF Bookings is dé to-go plek voor gevestigd en nieuw Nederlands urban talent.

Volgens Maarten van Vugt, boeker bij MOJO, is dit het juiste moment voor een nieuw boekingskantoor voor Nederlandse urban acts: “De urban markt blijft zich in toenemende mate ontwikkelen. Zeker ook in Nederland. De populariteit van een festival als WOO HAH! en Nederlandse urban acts die de hitlijsten en streamingcharts aanvoeren bewijzen dat bijvoorbeeld. We merken dit natuurlijk ook in boekingen. Of het nu gaat over shows in het clubcircuit of over spots op de grote festivals, urban wordt serieuzer genomen dan ooit. Met een dynamisch team van boekers kan WOLF Bookings het gehele spectrum van deze markt bedienen”.

Voor WOLF Bookings verzorgen Amier Kalaeli (amier@wolfbookings.nl), Daniel Nagelkerke (daniel@wolfbookings.nl), Jeps Salfischberger (jeps@wolfbookings.nl) en Maarten van Vugt (maarten@wolfbookings.nl) de boekingen, waarbij de twee laatstgenoemden dat vanuit hun rol als boeker bij MOJO doen.

Stanley Bish, manager bij SPEC, vindt dat een samenwerking tussen MOJO en SPEC het beste van twee werelden samenbrengt: “De afgelopen jaren is er binnen SPEC ontzettend hard gewerkt aan het neerzetten van een mooi roster van (hoofdzakelijk) urban artiesten. Artiesten als Ronnie Flex, Ali B en Boef maken onderdeel uit van ons roster.
Het was onze sterke wens om ook met het boekingskantoor de volgende stap te maken. Met MOJO werkten we al langer prettig samen in verschillende projecten en het voelde als een logische keuze met hen dit nieuwe boekingskantoor vorm te geven. Door het samenbrengen van de expertise en netwerken van beide bedrijven, willen wij met WOLF Bookings de volgende stap zetten in het professionaliseren van het urban live circuit".

WOLF Bookings is per direct actief en opereert vanuit het kantoor van SPEC in Almere.

WOLF Bookings is te bereiken via de volgende kanalen:

www.wolfbookings.nl
www.facebook.com/wolfbookingsnl
www.twitter.com/wolfbookingsnl
www.instagram.com/wolfbookingsnl

info@wolfbookings.nl
Tel nummer: 036 711 2750