Toto op 17 maart 2018 naar Ziggo Dome Amsterdam

19-06-2017 @ 16:30

Op zaterdag 17 maart komt de legendarische Amerikaanse rockband Toto naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de 40 Trips Around The Sun World Tour die in teken staat van het veertigjarig jubileum van de band. In februari verschijnt er ook een gelijknamig greatest hits album van de band met heruitgave van hun grootste hits, maar ook nieuw werk. Het album, uitgebracht door Sony Music, bevat zowel heruitgave van veel bekende hits als nieuw nooit eerder uitgebracht materiaal.

Speciaal voor het veertigjarig jubileum van de band start Toto in 2018  een bijzondere tournee genaamd 40 Trips Around The Sun World Tour. De tournee gaat in februari van start in Europa en zal op 17 maart een stop maken in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Volgens gitarist en zanger Steve Lukather zal de jubileumshow een bijzondere avond worden:
Myself, David, Steve and Joseph are humbled and thrilled at the long-lasting success of the band. This 40th Anniversary tour is going to be a special one for us and all of the fans that come out.

Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Het vierde album Toto IV uit 1982 verkocht wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard albums en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. Waaronder natuurlijk het best verkochte album aller tijden: Michael Jackson’s Thriller. Toto is ook nog steeds één van de bestverkopende toerende bands aller tijden.

TOTO - 40 Trips Around The Sun World Tour

Zaterdag 17 maart | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 44, € 49, € 59, € 75