Eerste namen VESTROCK 2017

11-02-2017 @ 22:52

VESTROCK maakt de eerste twintig namen voor de achtste editie bekend
We zijn er trots op de eerste twintig namen voor onze achtste editie bekend te kunnen maken:

Jett Rebel (NL)
The Common Linnets (NL)
Twin Atlantic (UK)
Daan (BE)
Drive Like Maria (NL/BE/IT)
Danny Vera (NL)
Warhaus (BE)
Eefje de Visser (NL)
Sevn Alias (NL)
Kraantje Pappie (NL)
Coely (BE)
Otherkin (IRL)
Close Talker (CAN)
Palace Winter (DK/AUS)
Whispering Sons (BE)
The Sherlocks (UK)
Matt Woods (UK)
WHITE (UK)
Morrissey & Marshall (IRL/UK)
Drummakid (NL)

Komende maanden zullen nog tientallen acts voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl, waaronder nog headliners voor alle festivaldagen.  

VESTROCK
Op het prachtige eiland in de stadsgracht van vestingstad Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vindt dit jaar voor de achtste maal VESTROCK plaats, op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2016. Op zondag 4 juni is VESTROCK JUNIOR. VESTROCK is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer en sublieme vibe. Ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en bovendien met kunst op het festivalterrein.

Kaartverkoop VESTROCK is gestart
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Een Early Bird ticket voor VESTROCK JUNIOR bedraagt tot en met 6 maart 2017 € 20,00 en voor VESTROCK € 35,00 voor vrijdag 3 juni en € 40,00 voor zaterdag 4 juni. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 55,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 12,50.