KISS op 24 mei 2017 naar Rotterdam Ahoy

12-12-2016 @ 09:09

De legendarische Amerikaanse glamrockband KISS komt naar Nederland! KISS staat wereldwijd bekend om hun spectaculaire liveshows en brengt deze in 2017 naar Rotterdam. Het concert vindt plaats in Rotterdam Ahoy op woensdag 24 mei 2017. 

In ruim 40 jaar dat de band bestaat zijn ze een begrip geworden in de rock ’n roll geschiedenis. Met 28 gouden awards in de VS en een wereldwijde verkoop van ruim 100 miljoen albums, blijven Gene Simmons en Paul Stanley, tezamen met gitarist Tommy Thayer en drummer Eric Singer, hun erfenis jaar na jaar verrijken. Met hun indrukwekkende carrière werd KISS in 2014 dan ook eindelijk opgenomen in The Rock And Roll Hall Of Fame. Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen zijn het summum van de Amerikaanse glamrock.

Met ruim 100 miljoen verkochte albums is en blijft KISS een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de rockmuziek. In hun lange carrière toerden ze de hele wereld over en traden onder andere op tijdens de Super Bowl XXXIII, de Olympische Spelen in Salt Lake City en het Rockin' The Corps concert voor de Amerikaanse troepen in Irak en Afghanistan. Ook verzorgde de band in 2009 een special guestoptreden tijdens de finale van American Idol, die 30 miljoen kijkers trok. En zo groeit het nalatenschap van KISS voort, generatie na generatie. De devotie en trouw van 'The KISS Army' aan de "Hottest Band in the World" is een overduidelijk signaal van de onverbrekelijke band tussen de rockband en zijn fans.

KISS

Woensdag 24 mei 2017 | Ahoy, Rotterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 59, € 65, € 69

downloadlink album Kiss Alive 1975-2000

downloadlink album Dynasty incl. "I was made for lovin' you "