Passenger concert 26 oktober verplaatst naar Ziggo Dome

28-06-2016 @ 09:08

De show van de Britse singer-songwriter Passenger in de Heineken Music Hall was binnen zeer korte tijd uitverkocht. Naar aanleiding van de succesvolle verkoop is er besloten om de show te verplaatsen naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Op deze aankomende tour neemt Passenger een volledige begeleidingsband mee. De support act voor de show is singer-songwriter Gregory Alan Isakov. De datum van het concert, woensdag 26 oktober, blijft hetzelfde. Tevens blijven kaarten voor het concert van Passenger in de Heineken Music Hall gewoon geldig voor het concert in Ziggo Dome. Voor het concert in Ziggo Dome komen nog kaarten beschikbaar, de verkoop van deze tickets start direct.

Binnenkort verschijnt het achtste studioalbum. Passenger speelt al bijna een decennium lang zijn geliefde onemanshow. In die tijd groeide hij uit van straatmuzikant tot één van de bekendste singer-songwriters en speelde in sommige van de meest precieuze zalen en theaters over de hele wereld.  

In oktober start Passenger een nieuw avontuur. Voor het eerst in jaren gaat Passenger op tour met een volledige begeleidingsband. Het vijftal speelt shows door heel Europa met werk van het nieuwe album, maar blaast ook nieuw leven in eerder materiaal. Het belooft een bijzondere show te worden.

Passenger maakte de afgelopen tien j aar naam met zijn intieme en breekbare indiepop doordrenkt van folk invloeden. In 2003 startte Michael David Rosenberg samen met Andrew Philips de band Passenger. De band ging in 2009 uit elkaar waarna Rosenberg solo doorging onder dezelfde naam. Het grote succes begint wanneer in 2012 het album All the Little Lights uitkomt met hierop de monsterhit Let Her Go.

Passenger

Woensdag 26 oktober 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 35

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome gaat direct van start via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).