Armin van Buuren zet toon voor wereldpremière Armin Only Embrace

02-05-2016 @ 09:32

Armin van Buuren heeft 29 april de wereldpremière van zijn ‘Armin Only Embrace’ wereldtournee alvast muzikaal ingeluid met zijn nieuwe single. ‘Freefall’, gemaakt in samenwerking met de Britse zanger en songwriter BullySongs, is samen met de Manse remix uitgebracht, precies een week voor de wereldpremière van Van Buurens komende wereldtournee: ‘Armin Only Embrace’.

Na ‘Another You’ met Mr. Probz, ‘Strong Ones’ met Cimo Fränkel, en ‘Heading Up High’ met Kensington is ‘Freefall’ de vierde single van Van Buurens zesde studioalbum: ‘Embrace’. Het album bereikte al een wereldwijd publiek toen ‘Embrace’ precies een half jaar geleden werd uitgebracht. De release van de single bevat ook een versie van de Zweedse artiest Manse, wiens Progressive House remix al door Van Buuren zelf werd gedraaid op de mainstage van Ultra Music Festival in Miami eerder dit jaar.

De wereldtournee staat geheel in het teken van Van Buurens nieuwste album en wordt op 6 en 7 mei wereldwijd afgetrapt in de uitverkochte Ziggo Dome.

Naast deze twee shows in Nederland zal ‘Armin Only Embrace’ dit jaar nog neerstrijken in Bulgarije, Polen, Mexico, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en Wit-Rusland, afgezien van de extra shows en locaties die later bekend worden gemaakt. Eric Vloeimans, Mr. Probz, Kensington, Angel Taylor, Cimo Fränkel en Betsie Larkin gaan met Van Buuren mee op tournee.

http://www.arminvanbuuren.com/