Cloud9Music sluit overeenkomst met Maktub Music Publishing

17-04-2016 @ 10:17

Per 1 april heeft Cloud 9 Music er een nieuwe samenwerking bij. Het door Justin Hendrik opgezette Maktub Music Publishing, dat onderdeel is van Maktub Media, zal per direct zijn administratie onderbrengen bij de grootste onafhankelijke muziekuitgever van Nederland.
Justin Hendrik: “Met Cloud 9 als administratieve en strategische partner ben ik ervan overtuigt dat Maktub haar auteurs en componisten nog beter van dienst kan zijn”.
De uit Rotterdam afkomstige Justin Hendrik begon 3 jaar geleden met het opzetten van zijn eigen uitgeverij. Inmiddels vertegenwoordigt hij verschillende belangrijke titels, waaronder ‘Drank & Drugs van Lil’ Kleine & Ronnie Flex, ‘Hey’ van Fais feat. Afrojack en ‘All Night Long’ van Rochelle. Naast het begeleiden van ongeveer 15 componisten, waaronder Fais en Morgan Avenue, houdt de Rotterdamse ondernemer zich ook bezig met Artist Management en Records. De afgelopen twee jaar haalde Hendrik met Maktub Music Publishing al twee Buma Awards binnen met de singles ‘Mooie Dag' van Jayh en ‘Lil’ Kleine en Ronnie Flex met 'Drank & Drugs’. Het bedrijf kenmerkt zich door de ‘boutique style’ waarbij de focus ligt op intensieve en

Cloud 9 Music opende haar deuren op 1 december 2004. De uitgeverij van Cloud 9 representeert een breed scala aan componisten, tekstschrijvers en catalogi. Armin van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, W&W, Dirtcaps, Daniel Gibson (Within Temptation), Han Kooreneef (Marco Borsato), Dannic, Laidback Luke, Frontliner en Sevn Alias zijn enkele bekende namen die door de uitgeverij worden vertegenwoordigd. Door samenwerkingen met verschillende reclamebureaus is Cloud 9 op grote schaal te horen in verschillende TV-commercials, games, films en meer. Tevens vertegenwoordigt het bedrijf ook de belangen in de Benelux van uitgevers als Bucks Music, Dipiu Music, Roba Music, Downtown Music, Scorpio Music, Just Isn’t Music (Ninja Tune) en vele anderen.

https://www.facebook.com/maktubrecords/

http://www.cloud9music.nl/