Dubbel Platina tijdens première van 2 Kleine Kleutertjes theatertour

28-09-2015 @ 08:53

Het ‘2 Kleine kleutertjes’ album heeft de dubbel platina status bereikt. Dat betekent dat er meer dan 80.000 exemplaren van zijn verkocht.

Tijdens de première van de ' 2 Kleine Kleutertjes' Theatertour in het Gooiland te Hilversum kregen Jan en Monique Smit een enorme verrassing. Edsilia Rombley mocht op het podium de twee in het zonnetje zetten met dubbel platina voor het album van de '2 Kleine Kleutertjes'. 

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, bestaande uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een CD en een dvd &puzzel. Het boek en de cd zijn beiden met platina bekroond. Buiten de kwaliteit van de producten, roemt men de educatieve kant ervan. Alle liedjes zijn gezongen door Monique Smit. De succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie zal ondersteund worden door de huidige theatertour die in oktober zal worden voortgezet.

Tour:

Zaterdag3-oktWEERT
Zondag4-oktALMERE
Zondag11-oktVENLO
Zondag18-oktBARENDRECHT
Zondag25-oktWAALWIJK
Woensdag28-oktGOES
Zondag1-novVENRAY
Woensdag1-novBAARN
Zondag8-novBERGEN OP ZOOM
Zaterdag14-novGRONINGEN
Zondag15-novALMELO
Zondag22-novZWOLLE
Zondag20-decEINDHOVEN
Zondag20-decEINDHOVEN
Woensdag23-decLELYSTAD
Dinsdag29-decVEENENDAAL
Woensdag30-decHARDERWIJK
Zaterdag2-janROTTERDAM
Zondag3-janSTEENWIJK
Zondag17-janOOSTERHOUT
Zondag24-janSCHIEDAM
Zaterdag20-febFRANEKER
Zondag21-febDOETINCHEM
Zondag28-febHAARLEM