Hessel en Tess live in Ziggo Dome

05-09-2015 @ 11:38

Op zaterdag 4 februari 2017 geeft de zingende kroegbaas Hessel uit Terschelling samen met zijn dochter Tess een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Na optredens in Vredenburg, Thialf, de Heineken Music Hall en Ahoy is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor zanger Hessel. Een concert in Ziggo Dome ontbrak nog aan dit rijtje van prominente Nederlandse concertzalen. Dit keer gaat hij het avontuur aan met zijn dochter Tess met wie hij de afgelopen 10 jaar de Groene Weide runt, en daar samen meer dan 250 keer per jaar optreedt. Zelf zeggen ze over het concert in de Ziggo Dome; Het wordt een echt Terschellings feest. Een mooie show met een lach en een traan. We kijken er erg naar uit!
Tijdens deze avond komen er zowel bekende covers als eigen nummers voorbij.

Hessel opende in 1972 café de Groene Weide in Hoorn. Hij vulde zijn begindagen met gitaarspelen en zingen. Dit werd zeer goed gewaardeerd bij zijn gasten en al snel waren zijn live optredens een niet meer weg te denken onderdeel in de Groene Weide. De kroegbaas bracht verschillende albums uit en in 1985 scoorde hij zelfs een Top 40-hit met Terug naar Terschelling. Het kleine dorpscafé is inmiddels een begrip onder een groot publiek dat is uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met landelijke bekendheid met muziek in de hoofdrol.

Hessel & Tess - Live in Ziggo Dome

Zaterdag 4 februari 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam | Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf 34 (excl. servicekosten)

http://www.hessel.nl