Nick & Simon maken eerste interactieve videoclip bij nieuwe single 'Open je hart'

24-08-2015 @ 10:38

21 Augustus is de nieuwe single ‘Open je hart’ van Nick & Simon uitgebracht.  De bijbehorende clip is innovatief vanwege de interactieve functionaliteit. De kijker bepaalt zelf welke verhaallijn hij / zij volgt door gebruik te maken van de ‘O’ –toets op het toetsenbord. Niet eerder maakte een Nederlandse artiest gebruik van deze techniek in een videoclip.

In de single ‘Open je hart’ is te horen dat Nick & Simon een sterke muzikale ontwikkeling hebben doorgemaakt sinds het vorige studio-album ‘Sterker’ (2012). Het nieuwe album ‘Open’ gaat op 18 september in release en wordt op vrijdag 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd in de uitverkochte poptempel Paradiso (Amsterdam). De release gaat tevens gepaard met een opvallende kunstexpositie in Museum de Fundatie (Zwolle) en met het verschijnen van een eenmalige uitgave van het ‘Nick & Simon’ magazine.

Op 19 december staat de muzikale kerstshow ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’ in de Rotterdamse Ahoy op de planning. Wegens groot succes werd
besloten om een tweede en derde kerstconcert te organiseren op zondag 20 december (avond en matinee). De twee concerten op de zondag waren binnen enkele dagen uitverkocht; er zijn nog wel enkele kaarten beschikbaar voor de show op zaterdag 19 december. 

De clip van Open je hart is interactief te bekijken op: www.nickensimon.nl

facebook.com/nickensimononline

twitter.com/nickensimon

www.youtube.com/nensmusic