Boatsters en Armada Music brengen spectaculair feest naar SAIL 2015 op Supperclub Cruiser

16-08-2015 @ 18:52

Op donderdag 20 augustus wordt SAIL 2015 opgeluisterd door één van de meest exclusieve feesten van het evenement. Het feest draagt de naam ‘Boatsters & Armada on Board’, en vindt plaats op de Supperclub Cruiser en beschikt over de beste dj’s van internationaal niveau.

De Supperclub Cruiser geeft maar liefst 450 feestgangers de gelegenheid om SAIL op een spectaculaire manier te beleven. De cruiser beschikt over acht V.I.P-tafels en een aantal speciale cocktailbars, verspreid over het bovendek, middendek en onderdek. Het evenement duurt van 19.00 uur tot 02.00 ’s nachts, met uitstekend uitzicht op het SAIL-vuurwerk.
Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Boatsters en muzieklabel Armada Music. ANOTR, Kevin Duane, Olivier Weiter, Ruben de Ronde, Simon Valente, The Bearded Man en maar liefst elf andere top dj’s zorgen ervoor dat er continu de beste muziek gedraaid wordt.

Het evenement is tevens de officiële lancering van Boatsters, die middels peer-to-peer bootverhuur booteigenaren en huurders direct met elkaar in contact brengt. Een Nederlandse start-up is in het verleden zelden op deze manier gelanceerd.

Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via PayLogic en kosten 15 euro per stuk. V.I.P.-reserveringen worden telefonisch in behandeling genomen via +31 (0)6 5516 7270.

Line-up:

ARMADA: Olivier WeiterRuben de RondeANOTRKevin DuaneThe Bearded ManSimon Valente – Dekky – Sal Miak b2b Slincks

BOATSTERS: Brian S – Jan van Kampen – Richard Penning – Le Mar – Niles Allister – Julio & Baby Jesus – Apotheque b2b Bold Moves

Datum: donderdag 20 augustus
Tijd: 19.00-02.00u
Locatie: Supperclub Cruise
Opstapplaats: Nieuwendammerdijk 538
VVK: €15