Nederlands dj duo W&W brengt eerbetoon aan Whitney Houston met nieuwe single

29-06-2015 @ 20:24

DJ duo W&W’s nieuwe single ‘The One’ is 29 juni officieel uitgebracht via Mainstage Music, sub label van het label van Armin van Buuren: Armada Music. De single bevat een vocal sample van mega hit ‘How Will I Know’ en is een eerbetoon aan zangeres Whitney Houston.

How Will I Know’ was Whitney Houston’s 2e #1-hit in de Billboard Hot 100 en zette de toon voor nog eens vijf achtereenvolgende topnoteringen in de lijst.
De familie van de Amerikaanse zangeres – Whitney Houston overleed op 11 februari 2012 – heeft officieel toestemming gegeven voor het gebruik van de sample voor ‘The One’.

In maart van dit jaar werd ‘The One’ al voor het eerst live ten gehore gebracht tijdens Ultra Music Festival in Miami. Sindsdien kijken fans over de hele wereld reikhalzend uit naar de release van de single.
Het Nederlandse dj duo W&W, bestaand uit Ward van der Harst en Willem van Hanegem, heeft daarnaast al meer dan tien keer op #1 gestaan in de ranglijst van Beatport. Ook hun hitsingle ‘Bigfoot’ werd een wereldwijd succes.

W&W: “We zijn erg blij met de kans om de vocal sample te mogen gebruiken. Het is hierdoor een erg speciale song voor ons geworden en de sample werkt ook uitstekend samen met de melodielijnen in de track. We hebben ‘The One’ de afgelopen maanden al veel gedraaid tijdens onze shows in clubs en op grote festivals en we zijn erg trots dat we deze single nu wereldwijd kunnen lanceren.

http://www.wandwmusic.com/

https://www.facebook.com/wandwofficial

promo The One