DJ, producer Don Diablo remixt Madonna track

03-04-2015 @ 10:07

DJ/ producer Don Diablo en ‘s werelds grootste popdiva Madonna hebben de handen ineengeslagen voor de remix van de single ‘Ghosttown’. Madonna zocht, via haar management, contact met de Nederlandse Don Diablo nadat ze zijn remixen hadden gehoord voor o.a. Ed Sheeran en Jessie J. ‘Ghosttown’ is de tweede single van Madonna’s recent verschenen album ‘Rebel Heart’.

Don Diablo over Madonna: The Queen of Pop remixen heeft altijd hoog bovenaan mijn bucketlist gestaan en toen ik het telefoontje met het remix verzoek vanuit New York kreeg, schoot er een mengeling van opwinding en angst door me heen. Madonna staat er om bekend dat ze remixen voor haar nummers persoonlijk goedkeurt en vooral ook heel vaak afkeurt! Ik heb de mix binnen een week afgerond en meteen opgestuurd. Niet veel later kreeg ik een mail van haar label waarin stond dat Madonna mijn mix één van de beste remixen vond die ze ooit gehad heeft en dat de mix dus was goedgekeurd. Toen ik dat las had ik letterlijk kippenvel over mijn hele lichaam!

Don Diablo bracht zijn versie van ‘Ghosttown’ afgelopen weekend voor het eerst live ten gehore tijdens zijn set op Ultra Music Festival in Miami en ging officiël in première via Billboard.com. Het publiek reageerde uitzinnig bij het horen van zijn interpretatie van ‘Ghosttown’. Madonna's "Ghosttown" single is een ballad en dus heeft Don Diablo flink moeten sleutelen om het nummer klaar te stomen voor de clubs. De onmiskenbare futuristische house sound van de producer is uiteindelijk goed terug te horen in het eindresultaat. Niet lang na ontvangst liet de Queen of Pop, die alle remixen van haar nummers persoonlijk goed- of afkeurt, weten helemaal weg te zijn van de mix en het nummer zo snel mogelijk te willen delen met de wereld.

Don Diablo is de artiestennaam van de Nederlandse producer / DJ Don Pepijn Schipper. Wegens zijn vele boekingen in het buitenland, is de getalenteerde DJ en producer de afgelopen jaren nauwelijks in Nederland te vinden geweest. Uitverkochte shows van Amerika tot Azië, een gloednieuwe residentie in de beroemde Hakkasan Club (Las Vegas), naast Nederlandse collega DJ’s Tiësto, Hardwell en andere Nederlandse dj's, en een remix portfolio die met de dag indrukwekkender wordt, zijn het bewijs van zijn groeiende succes. Deze zomer staat hij op diverse grote festivals in binnen- en buitenland. De DJ staat als headliner op de mainstage van Dancevalley en toont zijn skills op festivals in Engeland, Duitsland, China, Japan, Polen, Spanje, Frankrijk, Canada en de V.S. Onlangs startte de Flying Dutchman zijn eigen radioshow "Hexagon Radio", die inmiddels in meer dan 25 landen wordt uitgezonden.

Ghost Town (Don Diablo Remix) is nu al te beluisteren op Madonna’s YouTube kanaal.

www.dondiablo.com/

www.facebook.com/OfficialDonDiablo

 

twitter.com/dondiablo