Armada Music scoort 1e #1 hit in Duitsland met Lost Frequencies

31-03-2015 @ 08:45

Na een reeks aan gouden en platina awards in verschillende landen en #1 noteringen in België, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk, heeft Felix De Laet, de man achter Lost Frequencies, wéér een #1 charts-positie behaald. Zijn hitsingle ‘Are You With Me’ bereikte op 31 maart de hoogst mogelijke notering in Duitsland.

Are You With Me’ werd augustus 2014 uitgebracht en de Bearded Man-release is sindsdien één van de grootste hits in Europa. Zo is de officiële music video van ‘Are You With Me’ bijna 7 miljoen keer bekeken op Youtube en kreeg Lost Frequencies ook in Nederland een gouden award voor zijn hit. De single stond daarnaast ook nog bovenaan de Shazam Charts in vier verschillende landen en wordt veelvuldig gedraaid door ’s werelds grootste DJ’s, zoals Armin van Buuren, W&W en Dash Berlin.

Voor de Duitse release van ‘Are You With Me’ werkte Armada Music samen met Kontor Records, het grootste Dance-label in het land. De samenwerking tussen beide labels bestaat al geruime tijd en is zeer succesvol, getuige Lost Frequencies’ #1-hit in Duitsland. Kontor Records is opgericht in 1996 door Jens Thele, die nog altijd de kopman van het label is.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “Jaren terug ontmoette ik Jens voor het eerst en sindsdien hebben wij een sterke samenwerking gehad. Ik bewonder zijn merk en zijn toewijding voor Kontor. Hij beschikt over een zeer professioneel team en ik ben dankbaar dat Jens en zijn team een nummer 1-hit voor onze artiest hebben kunnen verzorgen. Ik weet zeker dat Armada en Kontor samen nog veel meer successen gaan behalen, maar deze prestatie is absoluut een mijlpaal in onze samenwerking.

Jens Thele, CEO Kontor Records: "Ik ben meer dan blij met onze eerste #1 hit in Duitsland sinds 13 jaar met onze goede vrienden en labelpartners van Armada. Het is hartstikke leuk en een eer om met Maykel Piron en zijn geweldige team te werken. Ik ben enorm trots op dit resultaat en wil ook mijn fantastische team bij Kontor Records bedanken."

https://www.facebook.com/LostFrequenciesMusic