Wesly Bronkhorst fans & friends concert

30-03-2015 @ 21:52

Mijn fans zijn belangrijk en waardevol voor mij. Daarom doe ik graag iets extra’s voor ze. Dat verdienen ze!”. Zanger van het populaire Nederlandstalige lied Wesly Bronkhorst weet hoe belangrijk zijn fans zijn. Daarom organiseert hij, net als in 2014, een speciale avond voor ze. Deze keer in discotheek Oscars in Raamsdonksveer.

Op 5 juni 2015 geeft Wesly daar een uniek concert, waar hij flink uitpakt voor zijn trouwe aanhang. Natuurlijk zingt hij zijn hits. Daarnaast geeft hij een exclusief voorproefje van zijn nieuwe album, waar hij nu nog druk mee bezig is. En als kers op de taart heeft de Amsterdamse volkszanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Dries Roelvink, Jaman, Samantha Steenwijk en Helemaal Hollands. Wesly: “Samen gaan we er een groot én onvergetelijk feest van maken!

Het nieuwe tweede album is de opvolger van "Kom maar bij mij" (2007). In 2007 scoorde hij zijn eerste hit "De lucht was blauw". Andere singles waren o.a. 'Oranje is voor iedereen' (2008), 'WY' (2010), 'Jij en ik' (2011),  'Ik ga maar' (2014). Momenteel is hij succesvol met zijn single 'Vaya con dios' dat in de Top 10 van de Sterren.nl Top 20 staat.

www.weslybronkhorst.nl

https://www.facebook.com/weslybronkhorst