Coole Piet en Keet! zingen duet

02-11-2014 @ 21:01

De populaire Coole Piet uit De club van Sinterklaas heeft een duet opgenomen met RTL Telekids zangeres, actrice en presentatrice Keet!. Het liedje ‘Feest in het kasteel!’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘De club van Sinterklaas, feest in het kasteel!’. Het album bestaat uit 13 tracks, waaronder de singles Coole Piet & DanspietAmerigo en DanspietPietenreislied, die allebei te zien zijn in de nieuwe film van ‘De Club van Sinterklaas’.

De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard

De bioscoopfilm De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’, die op 4 oktober in première ging, is alweer de derde in de reeks films van ‘De Club van Sinterklaas’. Ook de jaarlijks terugkerende TV-serie is vanaf 3 november t/m 5 december weer te zien bij RTL Telekids.

De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken dit jaar vreemd op wanneer Amerigo plotseling kan praten. Nog voordat ze ontdekken hoe dit mogelijk is, steelt slechterik Jef het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder de hulp van Amerigo kan het Sinterklaasfeest natuurlijk niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard op tijd terug te vinden om zo het Sinterklaasfeest te redden...?

http://www.declubvansinterklaas.nl/

downloadlink album 'Feest in het kasteel'