Kevin Smit ziet droom uitkomen

19-09-2014 @ 10:13

1 Oktober lanceert Kevin Smit zijn nieuwe single 'Vrij zijn als een vogel'. Kevin is super enthousiast over het liedje. ‘Het is een single met volkse invloeden en een lekkere beat. Het nummer past echt voor 1000 procent bij mij.

'Vrij zijn als een vogel' is gemaakt in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar, die eerder talloze hits schreven voor onder anderen Frans Bauer, Jannes, Marianne Weber en René Froger. Kevin is ervan overtuigd dat ook dit nummer zal aanslaan bij het publiek. ‘Ik wil van mijn optredens één groot feest maken en dat kan heerlijk met de sound van Emile.’

De samenwerking met Emile Hartkamp en Norus Padidar is voor de 23-jarige zanger uit Hoogeveen een droom die uitkomt.

Kevin Smit combineert het zingen met zijn drukke werkzaamheden voor RADIONL. Op woensdagmiddag tussen drie en zes uur presenteert hij het populaire radioprogramma Afslag 3-6, met daarin de beste Nederlandse hits. Ook is Kevin op deze zender geregeld als invalpresentator te beluisteren. Naast zijn werk achter de microfoon is Kevin bovendien accountmanager voor de regio Drenthe voor RADIONL. ‘Door het zingen en mijn radiowerk kan ik 24 uur per dag met muziek bezig zijn. Wat is er nou mooier dan dat?

Het uitkomen van de nieuwe single valt samen met een organisatorische verandering rond het management en de boekingen van Kevin Smit. Die liggen nu in handen van het nieuwe bedrijf Kevin Smit Beheermaatschappij. De dagelijkse leiding is in handen van Frans van de Biesebos. Deze werkt nauw samen met boekingskantoren in het hele land en zal Kevin begeleiden bij de verdere ontwikkeling van zijn carrière. Kevin is blij met deze nieuwe, professionele werkwijze.

http://kevinsmit.nl/