Koele Koele: gegarandeerd wild!

13-09-2014 @ 12:25

Zaterdag 20 september zal in de Zandkuil in Luttenberg de eerst editie van Koele Koele plaatsvinden. De organisatie belooft een “gegarandeerd wild” feest.

Hendrik Jan Bökkers (frontman van de gelijknamige band en organisator) legt uit: “Het idee is eigenlijk heel simpel: een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen. Niet moeilijk doen, maar gewoon een mooie feestje op een toffe plek. En dat het een wild feest wordt durven we te garanderen met optredens van The Deaf, Natural Child en natuurlijk onze eigen band Bökkers. ”

The Deaf
Den Haag wordt altijd de beatstad van Nederland genoemd, maar die beatmuziek was al lange tijd ver te zoeken… Daarom besloten Spike (die van Di-Rect), Kit Carrera en Miss Fuzz de beat uit de Haagse grond op te graven en deze nieuw leven in te blazen, door ‘m te mixen met een overdosis garage, punk en rock&roll. Hun doel? Snoeihard spelen totdat je trommelvliezen trillen en je jezelf verliest in een smerige twist & shout tornado! It’s loud! It’s dirty! It’s wild!

Natural Child
Categorie: niet lullen, maar poetsen. De muziek van Natural Child is gemaakt voor een muziekfestival met burgers en bier. Opgefokte seventies-rhythm and blues- country-boogie uit de USA.

Bökkers
AC/DC en Chuck Berry zijn nooit ver weg, de refreintjes feestelijk en catchy, maar de band pompt er een stevige dosis punkvenijn in. De middelvinger omhoog. Humme! De feesttent is vlakbij, maar een duister rockhol ook. Weg met het slappe gelul, weg met dat gezemel van al die integere hipsterbandjes, rocken dat zul je!

Muzikale omlijsting is er van DJ De Rooie Neger en Paceshifters DJ set, die er met een breed palet aan muziek een feest van gaan maken. Van rock tot country en van metal tot pop, als het goed is, dan draaien ze het.

Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop. Kaarten zijn te koop via www.koelekoele.nl en via de lokale voorverkoop adressen. Locatie is de Zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Terrein open 18.00 uur, aanvang 19.00 uur, einde 1.00 uur.

KOELE KOELE
Zaterdag 20 september
Luttenberg
Start voorverkoop: vrijdag 30 mei via www.koelekoele.nl
Ticketprijs: € 15,00 excl. voorverkoopkosten
www.koelekoele.n