Belle Perez, Gé Reinders, Hadewych Minis bij viering 200 jaar Koninkrijk

27-08-2014 @ 09:27

Grenzeloos muziek en kunstmode spektakel Hello World! vindt zaterdag 30 augustus plaats in Maastricht in het kader van de viering van 200 jaar koninkrijk.
Op de Markt in Maastricht start de viering met de aankomst van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima, Zijne Majesteit Koning Filip en Hare Majesteit Koningin Mathilde van België alsook Hunne Koninklijke Hoogheden Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg en de Bondspresident Joachim Gauck van Duitsland en zijn partner Daniela Schadt.
De vier staatshoofden worden getrakteerd op Hello World!, een grenzeloos muziek en kunstmode spektakel. Artiesten uit Maastricht, Limburg, de rest van Nederland en België werken hieraan mee zoals: Belle Perez, DJ Kypski & het Matangi Kwartet, Gé Reinders, Hadewych Minis en Mike Boddé.

Dit jaar viert Belle Perez tevens haar 15-jarige jubileum als artieste, een jubileum is vaak reden tot stilstaan en terugkijken naar wat is geweest. Maar niet wat Belle Perez betreft. Zij kijkt het liefst vooruit, naar nieuwe uitdagingen, mooie projecten, andere podia.
Het grenzeloos muziek en kunstmode spektakel op de Markt is gratis voor publiek toegankelijk.

De NOS doet op NPO 2 van 14:15 tot 15:30 uur live verslag van het muzikale kunstmode spektakel. Van 19:00 tot 19:25 uur zendt de NOS de hoogtepunten van de dag uit. BVN zorgt wereldwijd voor de uitzending van het programma op de Markt.