Diana Olierook presenteert dé nazomerhit van 2014: Orlando!

13-08-2014 @ 21:27

Het einde van de zomervakantie nadert, maar het zomergevoel houden we nog even vast…! Zangeres Diana Olierook presenteert namelijk een kandidaat nazomerhit van 2014: “Orlando”.  Het nummer is de Nederlandstalige versie van Enrique Iglesias’ wereldhit “Bailando”. Diana Olierook timmert al jaren aan de weg als zangeres. Met haar 2 coverbands Universe en Dimension12 is zij wekelijks op de Nederlandse podia te bewonderen. Na ruim 16 jaar podiumervaring presenteert de 32-jarige artieste haar eerste solo-single.
Muziek werd haar met de paplepel ingegoten met een moeder die ook zangeres is. Als klein meisje was ze al te zien in landelijke tv-programma’s, zoals TROS Ministars, het Vara’s Kinder Songfestival, Geef Nooit Op en Telekids. Vanaf haar 16de jaar zingt ze in diverse professionele muziekformaties, waaronder all-round coverband Universe, Dimension12, Clash of the Coverbands winnaar PitchLight en het succesvolle duo Geef Gaas.

In het dagelijks leven is Diana vrijwel alleen maar bezig met muziek! Naast de optredens met Dimension12 en Universe geeft zij zanglessen en -workshops, werkt zij als freelance zangeres bij diverse studio’s en live projecten en verzorgt zij boekingen voor Marlstone Entertainment. Op het podium is Diana niet te houden, een echte energiebom! Als een waar podiumbeest entertaint zij het publiek in alle muziekstijlen.
Het idee voor een eigen single ontstond op vakantie in Gran Canaria! De huisband van het hotel speelde dagelijks een Spaanstalige hit, die bij het publiek goed in de smaak viel. Diana werd direct verliefd op het nummer en voorspelde dat er ongetwijfeld ook snel een Nederlandstalige coverversie van zou uitkomen, waarop haar vriend zei: “Waarom maak je hem niet zelf?!” En tja…. Waarom eigenlijk niet?! Het nummer, dat Bailando van Enrique Iglesias bleek te zijn, werd door tekstschrijver Bart Storcken omgedoopt tot het Nederlandstalige Orlando en is in eigen beheer geproduceerd onder het label Hometown Studio Records.

Diana Olierook "Orlando"

releasedatum: 13 augustus 2014

label: Hometown Studio Records.

YouTube: http://youtu.be/3f9SepENnjY

www.dianaolierook.nl

https://www.facebook.com/diana.olierook