Introducing: Made in June

04-08-2014 @ 14:19

Ze is DJ/Producer, Made In June komt uit Nederland en veel van wat uit Nederland komt op dance-gebied is kansrijk, zeker op EDM-gebied scoren Nederlandse DJ's veel en in een door mannen gedomineerde dj wereld is ze daarmee al een opvallende verschijning. Ze had onlangs met haar single 'You and I' een dance-smash bij Radio538. Dat is op zich al bijzonder want zo vaak scoren de DJ-dames niet en ook niet een Dancesmash. Dan moet je van goede huize komen.
Haar door het label Powerhouse / Bad Manor uitgebrachte single You And I staat op doorbreken. Made in June is daarmee de eerste vrouwelijke DJ/producer in Nederland die deze eer te beurt is gevallen. En er is voor de single meer support op de radio o.a. bij SlamFM! en 3FM.

De single wordt via Sony Music in Scandinavië uitgebracht en door Universal Music in Polen. You And I verschijnt ook in o.a. Rusland, China, Spanje, Zuid-Afrika, alsmede in andere delen van Oost Europa, het Midden Oosten en het Verre Oosten.

Waar veel mannelijke Nederlandse DJ/producers succesvol zijn in binnen- en buitenland, is Made in June de eerste vrouwelijke Nederlandse DJ/producer die het lukt om op deze manier voet aan de grond te krijgen. Met haar melodieuze dance muziek, waarin invloeden hoorbaar zijn van o.a. Avicii en Calvin Harris, lijkt ze in staat om in de toekomst een groot publiek aan zich te binden. En wat Made in June betreft, is die toekomst begonnen met You And I.

Bekijk de muziekvideo bij You And I

DJ Nicky Romero signaleerde You And I in een vroeg stadium in zijn Protocol Radio podcast, die daarna onmiddellijk met een grote buzz op het wereldwijde web werd ontdekt.
Made in June was de afgelopen jaren op veel prestigieuze events te zien. Zo stond ze in 2013 op ADE. Ook was ze o.a. te zien op Club MTV, Dance Valley en Paradiso. In 2012 deed ze de Zwarte Cross op zijn grondvesten schudden. Bekijk de video

In 2013 heeft DJ Made in June in samenwerking met tassenlabel O MY BAG een DJ backpack ontworpen. O MY BAG heeft de "June Bag" Fairtrade en duurzaam laten produceren in India.
Bekijk de Mini-docu over deze ultieme DJ-Backpack

Made in June is ook regisseur van videoclips, commercials en films. Ze regisseerde o.a. de clip bij de single Kop in 't Zand van Nielson, en uiteraard ook de clip bij haar eigen You And I.
www.soundcloud.com/madeinjune
www.facebook.com/made.in.june
www.madeinjune.nl
www.twitter.com/madeinjunemusic

downloadlink single