Zomerhit 2014: Lilly Wood & The Prick

04-07-2014 @ 10:26

Prayer in C” gaat de zomerhit van 2014 worden. Waarom?? Luister een paar keer naar dit nummer en je krijgt het niet meer uit je hoofd, én het liedje klinkt heel vrolijk.

Het duo Lilly Wood & The Prick ontstaat in 2006 toen Nili Hadida en Benjamin Cotto elkaar ontmoetten tijdens hun studie in Parijs. Ze gaan samen schrijven, werken veel samen in sessies met andere artiesten. Het eerste resultaat voor hen als duo is de single ‘Down The Drain’ en verschijnt uiteindelijk in 2011 en behaalt de 67ste plaats in de Franse hitparade. Andere hitjes in Frankrijk zijn “This is a love song’ (2011), ‘Where I want to be (California)’ (2012), ‘Into trouble’ (2014). Met de huidige single ‘Prayer in C (Robin Schulz remix) bereikten ze tot nu toe een #1 hit in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. De single is deze week in de Franse hitlijst op #65 binnengekomen en qua notering daar nu al hun grootste hit tot nu toe.

Ook in Nederland is de single hard op weg een grote hit te worden. De remix van ‘Prayer in C’ is van de Duitse DJ en producer Robin Schulz. De afgelopen maanden scoorde zijn remix-versie van 'Waves' van Mr. Probz wereldwijd een grote hit. De originele versie van ‘Prayer in C’ komt oorspronkelijk uit 2010 en staat op het eerste album ‘Invincible friends’. In 2012 verscheen het tweede album van Lilly Wood & The Prick ‘The fight’.
Het duo is getekend bij het Franse independent label Cinq7.

http://www.lillywoodandtheprick.com/
https://www.facebook.com/lillywoodandtheprick
http://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg&feature=kp