The Gaslight Anthem op 15 november naar de Heineken Music Hall

16-06-2014 @ 19:43

15 November komen New Jersey rockers The Gaslight Anthem voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. 

Als een liefdesbaby van Bruce Springsteen en The Clash, zo klinkt The Gaslight Anthem. Rauwe, melodieuze rock & roll met een punk-attitude die sinds het debuut Sink Or Swing de hele wereld heeft veroverd. Met daarna de albums The ’59 Sound (2008), American Slang (2010) en Handwritten (2012) groeide The Gaslight Anthem uit van melodieuze punkband tot stadionrockers met het muziekhart op de juist plaats. De afgelopen jaren stonden de Amerikanen o.a. op Glastonbury, Pinkpop en Coachella en in 2013 speelden ze zelfs in het Londens Wembley Stadium.

Op 15 augustus brengen frontman Brian Fallon & co hun vijfde album Get Hurt uit. Op dit album, opgenomen in de legendarische Blackbird Studio in Nashville, breiden ze hun eigen bekende geluid uit met invloeden uit de folk en Americana. ‘It is an album that is heavier, and yet at the same time more intimate, than anything we have produced to date’, aldus de band in een eerste officiële reactie.

Tijdens de show in de HMH kun je dus veel nieuwe songs verwachten, maar natuurlijk worden publieksfavorieten als "45", Old White Lincoln en The ’59 Sound niet vergeten.
Als support nemen ze Bayside en Deer Tick mee.

The Gaslight Anthem
Zaterdag 15 november, Heineken Music Hall - Amsterdam

Aanvang: 19.00 uur, Entree: €32 (exclusief servicekosten)

http://www.thegaslightanthem.com/

https://www.facebook.com/thegaslightanthem

https://twitter.com/gaslightanthem