Stromae geeft op 21 november een extra concert in Ziggo Dome

03-06-2014 @ 20:49

Vanwegene de grote belangstelling geeft de Belgische superster Stromae op vrijdag 21 november een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

In de afgelopen maanden is de Franstalige Stromae uitgegroeid tot een fenomeen. Zijn album ‘Racine Carrée’ heeft inmiddels de platina status bereikt in ons land en met zijn combinatie van indrukwekkende teksten en dansbare, hitgevoelige producties raakt hij een snaar bij een groot publiek.

Stromae (een anagram van Maestro) scoort in 2010 een wereldhit met ‘Alors On Danse’. In de zomer van 2013 was het de aanstekelijke zomerhit ‘Papaoutai’ die overal te horen was en zijn hit ‘Formidable’ is nog steeds immens populair. Stromae wordt onder meer door de impact van dit nummer gezien als een moderne Jacques Brel. Zijn nieuwe single ‘Ta Fete’, het officiële WK-lied voor het Belgische team, is ook te horen op het album 'Racine Carrée’.

Na de lovende recensies voor zijn concert in Heineken Music Hall afgelopen april waren ook de kaarten voor de eerste Ziggo Dome show op 20 november in no-time uitverkocht. Met een extra concert op 21 november en optredens op zowel Pinkpop als Lowlands dit jaar is de Belgisch-Rwandese producer en singer –songwriter voorlopig niet uit de spotlights weg te slaan.

Stromae

Donderdag 20 november 2014, Ziggo Dome Amsterdam: UITVERKOCHT

Vrijdag 21 november 2014, Ziggo Dome Amsterdam: EXTRA SHOW

Aanvang: 20.00 uur, Entree: € 35,- (excl. servicekosten)

www.stromae.net

https://www.facebook.com/stromae