North Sea Jazz naar Hong Kong

30-04-2014 @ 16:47

Het North Sea Jazz festival komt naar Hong Kong”, kondigde de Nederlandse Consul Generaal in Hong Kong, Wilfred Mohr, aan tijdens de Koningsdag-viering op het Nederlandse consulaat ter plaatse.

Na een voorbereiding van bijna drie jaar zal het nieuwe festival plaatsvinden bij het New Central Harbourfront op Hong Kong Island, in het hart van het financiële district. Bezoekers kunnen daar genieten van een spectaculair uitzicht op Victoria Harbour en de omliggende skyline. Het driedaagse evenement wordt gehouden van 14 tot en met 16 november 2014 en presenteert zowel internationale als Aziatische artiesten, verdeeld over drie podia. North Sea Jazz Hong Kong is een samenwerking tussen One2 Entertainment en de belangrijkste concertorganisatie in Nederland, Mojo Concerts.

One2 Entertainment werd opgericht door twee Nederlanders en is een in Hong Kong gevestigd entertainmentbedrijf dat is gespecialiseerd in muziekfestivals, concerten en speciale evenementen. “Ik ben vereerd het goede nieuws te mogen delen dat we erin zijn geslaagd om het North Sea Jazz Festival naar Hong Kong te brengen. We zijn ontzettend enthousiast over het evenement en hopen dat elke bezoeker aan North Sea Jazz Hong Kong geniet van zijn of haar ervaringen daar”, aldus Robert van Hunsel, medeoprichter en CEO van One2 Entertainment. “Als burger van zo’n dynamische en multiculturele stad weet ik zeker dat een vermaard festival als North Sea Jazz zich hier thuis zal voelen”, zegt Jennifer Chan, medeoprichter en directeur van One2 Entertainment.

We zijn ontzettend blij om een nieuw international avontuur aan te gaan. Hong Kong is een fantastische, energieke stad met geweldige faciliteiten en infrastructuur”, verklaart Jan Willem Luyken, directeur North Sea Jazz. “We zijn er trots op dat we hiermee een culturele brug bouwen tussen Nederland en China en zo de twee grootste havens ter wereld, Rotterdam en Hong Kong, met elkaar verbinden.”

http://www.northseajazz.com/en/

http://one2entertainment.com/