Chris de Burgh 1 juni 2015 in HMH

28-04-2014 @ 14:42

Op 1 juni 2015 komt de Ierse zanger Chris de Burgh samen met zijn band voor een concert naar de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Al bijna vier decennia lang is Chris de Burgh actief op het muzikale wereldtoneel. Van debuutalbum 'Far Beyond These Castle Walls' uit 1975 tot de nog te verschijnen nieuwe album 'The Hands of Man', die dit najaar wordt verwacht. Naar aanleiding daarvan zal Chris de Burgh zijn trouwe Nederlandse fans op 1 juni volgend jaar verblijden met een concert in de Heineken Music Hall. Ongetwijfeld komen er dan naast zijn nieuwe werk ook hits als 'High On Emotion', 'The Head And The Heart' en natuurlijk zijn doorbraaksingle 'The Lady In Red' voorbij.

Op maandag 22 april 2013 was Chris de Burgh voor het laatst in Nederland. Toen onder andere naar aanleiding van zijn zeventiende album 'Footsteps 2', die was voorzien van twee nieuwe nummers en verder covers van liedjes die de zanger hebben geïnspireerd zelf een carrière als singer-songwriter te ambiëren. Dat dat gelukt is, staat als een paal boven water. Met het nummer 'The Lady In Red' bereikte Chris de Burgh in veel landen een #1 notering (in Nederland #6). Van de single werden acht miljoen ex. verkocht.

Chris de Burgh - The Hands of Man Tour

Maandag 1 juni 2015
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 59, €49 en €40 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

www.cdeb.com