New Kids On The Block optreden in HMH Amsterdam

03-02-2014 @ 12:25

Op zaterdag 10 mei geeft New Kids On The Block een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  

New Kids On The Block heeft de details van hun aankomende Europese tournee bekendgemaak, bestaande uit een reeks speciale live-data. De tour kick-off is op 6 mei in Stockholm en de laatste show is op 1 juni in Glasgow. Op 10 mei is het de beurt aan Amsterdam. De shows vinden plaats op enkele van de meest intieme concert locaties in Europa, waardoor er voor de fans de zeldzame kans is om ‘up-close-and-personal’ te genieten van een intieme avond met een van de grootste boybands aller tijden.

De bekroonde internationale pop sensaties zijn klaar voor hun spectaculaire terugkeer naar de fans, met hun meest intieme tournee in 20 jaar. Het publiek wordt getrakteerd op de meest iconische hits als ‘You Got It (The Right Stuff)’, ‘Hangin Tough’ en ‘Please Don’t Go Girl’. Een echte trip down memory lane, met ook de huidige singles als ‘Single’ en ‘Remix (I Like The)’ en een mogelijkheid om dichterbij de jongens te komen dan ooit tevoren.

Bestaande uit de broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood, heeft New Kids On The Block meer dan 80 miljoen albums wereldwijd verkocht en hebben ze de ether jarenlang gedomineerd met een schare van hits als ‘You Got It ( The Right Stuff ) , ‘Cover Girl’. ‘Didn’t I (Blow Your Mind At This Time)’ , ‘Hangin’ Tough’, ‘I’ll Be Loving You’, ‘Step By Step’ en natuurlijk ‘Tonight’.
Na 15 jaar uit de schijnwerpers , komen de jongens in de 21e eeuw met een van de grootste en meest verwachte reünies allertijden. In 2013 kwam de release van hun zesde studioalbum '10' binnen op #6 in de Amerikaanse Billboard 200. Om hun aanhoudende succes te onderscheiden zal New Kids On The Block eind 2014 een felbegeerde ster op de Hollywood Walk of Fame ontvangen.

Met het aankondigen van de Europese tour, zei de band het volgende: “We've played arenas, and stadiums, all over the world in the last 6 years. Yet, some of our best concerts have been in the most intimate of venues, where we are closer to our amazing fans. This tour gives us a chance to have that intimacy with our fans again. To get up close and intimate with the best fans in the world".

Voor meer informatie en tourdata: NKOTB ANNOUNCE MAY 2014 EUROPEAN TOUR

New Kids On The Block
Zaterdag 10 mei 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

www.nkotb.com