Volgende stap in carriere van Jelle B.

12-01-2014 @ 15:19

Jelle B is een zeer speciale artiest, die uitsluitend met begeleiding van zijn gitaar overal door het land en met veel succes optreedt. Tijdens zijn vele live-optredens (ongeveer zo’n 200 per jaar) doet Jelle alles ‘live’.

Naast een succesvolle live-carrière is Jelle ook succesvol bezig in de studio en op cd-gebied.

Deze week verschijnt zijn vijfde single: “Annabella”. Een zeer vrolijk nummer met een origineel gitaar-intro, een verrassend stukje a capella – zang en een echt slot. Dit in combinatie met een aanstekelijk refrein en een goedlopende tekst. Voldoende ingrediënten om hiermee de volle aandacht te vragen bij media en consument. De geweldige stem van Jelle B. maakt het helemaal tot een topnummer. “Annabella” is geproduceerd door Waylon van der Heyden en het nummer is geschreven door Arie Kuipers.

"Annabella" is de opvolger van “Mooi” dat in halverwege 2013 nog de eerste plaats haalde van de Sterren.NL Top 20. Eerdere singles waren “Vriendinnen” , “De pionier” en “Vandaag” allen afkomstig van zijn album “Tijdloos”. Jelle is op dit moment druk bezig aan de voltooiing van een nieuw album.

Jelle B valt moeilijk in een hokje te vatten omdat hij overal uit de voeten kan: van piraten- tot studentenfeest en van dorpscafé tot bedrijfsfeest. Daarnaast zijn de liedjes van grote klasse en wordt hij door jong en oud op handen gedragen.

https://www.facebook.com/JelleBBB
https://twitter.com/Jelle_B

downloadlink single "Annabella"