Basily Boys geven 2 kerstliedjes cadeau

17-12-2013 @ 16:15

Na de lancering afgelopen zomer van de single ‘Dalida’ brengen deze uiterst muzikale en talentvolle Basily Boys nu twee kerstnummers op de markt: ‘Jingle bells’ en ‘White Christmas’. Hun geweldige gipsy sound staat garant voor op en top muzikaal plezier. Vanwege hun succes van de laatste tijd en om nog meer mensen bekend te maken met hun muziek  hebben ze besloten twee Kerstliedjes aan hun publiek aan te bieden voor de Kerst.

Sinds dat de Basily Boys hun zeer succesvol verlopen opwachting maakten bij Holland's Got Talent, is het hard gegaan met de neefjes Zonzo, Noekie, Raklo en Morice. Het kwartet stamt uit de zeer muzikale Sinti-zigeunerfamilie Basily. Afgelopen najaar trad dit gezelschap gitaarvirtuozen nog op bij de concerten die Gerard Joling gaf in het Ziggo Dome. Eerder al werken zij met hem samen op de hitsingle ‘Ik hou d’r zo van’. Daarnaast zijn de Basily Boys nu te boeken via Entertainment.nl dat tevens het management van Gerard Joling verzorgt. 

Voor 2014 liggen er weer mooie plannen klaar. Zo zal één van de eerste grote hits van Gerards Joling; ‘Ticket to the tropics’ in een gipsy uitvoering op de markt worden gebracht.

De link naar de gratis download ‘Jingle bells’ en ‘White Christmas’:

http://www.legaldownload.net/Basily-Boys/album/

http://www.last.fm/music/Basily+Boys

http://www.basilyboys.nl

https://twitter.com/basilyboys