Miley Cyrus met Bangerz tour naar Ziggo Dome

16-12-2013 @ 21:58

Op vrijdag 2 mei geeft de internationale superster Miley Cyrus een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van haar Bangerz Tour

De aankondiging van Miley’s Bangerz Tour volgt haar verrassingsoptreden in de show Saturday Night Live, waarin ze haar fans vertelde dat ze snel op tournee zou gaan. Deze aankondiging was weer een gevolg op haar goed ontvangen optreden in de show op vijf oktober, waarin ze niet alleen gastvrouw was maar ook performer. Het maakte deel uit van een reeks belangrijke performances die de verschijning van haar nieuwe album Bangerz ondersteunen. Het album kwam in de VS direct op de eerste plaats binnen in de Billboard Top 200 en de digitale Album Charts, met bijna 270.000 verkochte albums. Daarnaast werd Bangerz de #1-hit op iTunes in meer dan 70 landen. Beide singles, “Wrecking Ball” en “We Can’t Stop” van dit album werden al 4,3 miljoen keer verkocht, alleen al in de VS. “Wrecking Ball” kwam op de #1-positie van de Billboard Hot 100 en bleef daar twee weken staan. “Wrecking Ball” bereikte ook de #1-positie op Spotify waar het nummer het vaakst werd gestreamd van alle nummers in de VS. De videoclip voor “Wrecking Ball” is op VEVO inmiddels de best bekeken clip van 2013.

Miley Cyrus gaf in november nog een optreden in Amsterdam tijdens de MTV Europe Music Awards. Daar mocht ze voor "Wrecking Ball' de award voor Best Video in ontvangst nemen.

MILEY CYRUS - Bangerz Tour 2014
& special guest
 
Vrijdag 2 mei 2014
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: €42,- / €47,50 / €55,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

www.mileycyrus.com