Dauwpop lanceert muziekplatform

11-11-2013 @ 20:43

Nieuwe website met nadruk op nieuwe muziek naast het festival

Dauwpop maakte afgelopen editie een succesvolle omslag en zit na deze vernieuwing niet stil. Muziekliefhebbers kunnen er niet alleen terecht voor het festival, maar het gehele jaar presenteert Dauwpop zich als een muziekplatform.

Onderdeel daarvan is de vernieuwde website www.dauwpop.nl, waar bezoekers het gehele jaar door terecht kunnen voor muziektips, achtergrond artikelen, blogs van muziekprofessionals en concerttips.

Naast de website worden er concerten geadopteerd, die onder de noemer “Dauwpop presents” plaats gaan vinden. Dauwpop zoekt nadrukkelijk de samenwerking met Overijsselse (pop)podia om specifieke shows uit te lichten. Rondom deze shows worden winacties georganiseerd en kan men exclusieve prijzen winnen.

De eerste editie heeft inmiddels plaatsgevonden. De tweede editie van “Dauwpop presents” vindt plaats op zaterdag 7 december in Het Burgerweeshuis met Tim Knol.

Via de nieuwe website maakt men kans op twee kaarten en een ingelijste foto, gesigneerd en overhandigd door Tim Knol zelf. Dus niet alleen gratis toegang tot het concert, maar ook een meet & greet!

Daarnaast worden enkele losse shows door Dauwpop zelf georganiseerd op niet alledaagse plekken. Deze shows zijn enkel toegankelijk voor prijswinnaars. Begin 2014 zal er ook een Dauwpop app gelanceerd worden, met daarin ook onderdelen als de timetable en plattegrond van het festival.

Dauwpop hoopt binnenkort de eerste namen voor het festival bekend te kunnen maken.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter: twitter.com/dauwpop of #dauwpop.