Extra show AVICII in Ziggo Dome

01-11-2013 @ 22:20

De eerste show van de Zweedse dj en producer Avicii, dat onderdeel uitmaakt van zijn True Tour, was binnen 15 minuten uitverkocht. Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten volgt er een extra show, op zondag 23 februari in Ziggo Dome, Amsterdam. 

De 24-jarige Tim Bergling, zoals zijn echte naam luidt, is een van de meest gevraagde en succesvolle dj’s van dit moment. Dit jaar stond hij op de derde positie van de DJ Mag Top100. Met ‘Bromance’ in 2010 (als alias Tim Berg) en ‘Levels’ in 2011 scoorde hij enorme hits, maar Avicii weet de wereld pas echt goed wakker te schudden met zijn recente single ‘Wake Me Up’. De samenwerking met Aloe Blacc bereikte in meer dan 35 landen de #1 positie en was afgelopen augustus de meest gedraaide hit op de Nederlandse radiostations.

In september verscheen het debuutalbum ‘True’ met de nieuwe single 'Hey Brother' (met Dan Tyminsky). Ook zijn samenwerkingen met Nile Rodgers (Chic), countryzanger Mac Davis en Dan Reynolds (Imagine Dragons) te horen op het album. De gelijknamige tour brengt naast een explosieve set van maar liefst 3 uur ook een visueel spektakel naar ons land, ondersteund door effecten als 3D mapping en LED projecties.

www.avicii.com | www.facebook.com/avicii |Twitter @Avicii

AVICII - TRUE TOUR

Zaterdag 22 februari 2014 - UITVERKOCHT
Zondag 23 februari 2014 - EXTRA SHOW
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: €47,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.00 uur