Armin van Buuren lanceert DJ sound systeem met Philips

05-09-2013 @ 20:40

Op de IFA beurs in Berlijn, heeft Armin van Buuren een speciale samenwerking met Philips aangekondigd: het M1X-DJ System. Met dit systeem kan iedereen vanaf één draagbaar apparaat mixen, draaien en muziek delen. Armin van Buuren: ”Samen willen we meer mensen inspireren om muziek te luisteren, maken en delen.

Fans vragen me vaak wat voor apparatuur ze moeten kopen als ze zelf willen beginnen met mixen”, zegt Armin. “Een hoop spullen zijn erg duur, dus wilde ik met de M1X iets creëren dat voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Nog een voordeel aan de M1X is dat je er overal mee kan mixen, of dat nu op het strand, in het park of op de straat is: het is de ghetto blaster van vandaag.

Bij Philips zijn we geobsedeerd met geluid, en in Armin van Buuren vonden we een samenwerking met een globaal icoon die deze passie deelt”, aldus Wiebo Vaartjes, CEO van Philips Lifestyle Entertainment. “Met Armin’s unieke inzicht hebben we ideeën van de tekentafel uit kunnen werken tot een innovatief product waarmee meer mensen hun passie voor muziek kunnen delen.”

Live uitzending van A State of Trance radio show vanuit Berlijn
Op 5 september van 20.00-22.00, doet Armin een speciale live uitzending vanuit een geheime locatie in Berlijn. Tijdens deze radio uitzending doet de Nederlandse DJ een speciale aankondiging over zijn aanstaande ASOT650 tour en haar officiële anthem. Iedereen kan live meeluisteren via www.astateoftrance.com.

M1X-DJ System
Het system is makkelijk in gebruik en biedt een authentieke DJ ervaring voor beginners en professionals, afhankelijk van welke wijze men de mogelijkheden gebruikt. Met verschillende inputs en outputs kunnen aspirant artiesten de M1X-DJ koppelen aan grotere stereo systemen voor het echte club-geluid. Via Bluetooth verbinding is het bovendien mogelijk om je favoriete muziek door te sturen. Als het feest zich verplaatst naar buiten of een andere locatie die geen stroom heeft, zal de M1X-DJ 5 uur doorgang met D cell batterijen. De Philips M1X-DJ Sound System zal vanaf november 2013 verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie en technische specificaties, check www.ifa.philips.com.

Voor meer informatie over Armin van Buuren, check www.arminvanbuuren.com.