De beste Nederlandse zzzzomerclips bij Sterren.NL

29-07-2013 @ 15:56

Ook deze week stijgt de temperatuur weer richting de 30 graden Celsius dus aan zomerse sferen geen gebrek. ‘Ik heb de zomer in mijn bol’ zong André Hazes al, en zo zijn er nog heel veel meer vrolijke zomerhits gemaakt. In het weekend van 3 en 4 augustus zendt Sterren.NL op Nederland 1 De zonnige zomerse zestig uit, dé lijst van beste zomerclips.

Gastpresentator Grad Damen presenteert vanaf de zonovergoten Vinkeveense Plassen, de allerbeste, door het publiek gekozen, zomerclips. Clips die onder andere voorbijkomen zijn ‘Tuintje in mijn hart’ van Jan Smit en Damaru, ‘Dan voel je me beter’ van Gerard Joling, ‘Een zomer lang’ van Nick & Simon, ‘Want het is zomer’ van André van Duin, ‘Zomerdromen’ van Vinzzent en ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer. Op nummer 1 staan Nielson & Miss Montreal met dé zomerhit van 2013 ‘Hoe’.

De hele lijst is ook te zien op de website van het grootste muziekplatform van Nederland, www.sterren.nl.

Sterren.nl
Sterren.nl is het toonaangevende platform van de TROS, gericht op Nederlandse muziek en (gevestigde en aankomende) artiesten in het populaire en volkse genre. Naast de uitgebreide internetportal bestaat dit platform uit het digitale radiostation Sterren.nl Radio én zendtijd op Nederland 1. Sterren.nl heeft als missie om een belangrijk en populair onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur, namelijk Nederlandstalige muziek, uit te lichten, te archiveren en te promoten.