Nieuw muzieklabel, album en theatertour voor Thomas Berge

02-07-2013 @ 14:20

Thomas Berge is niet alleen onlangs vader geworden, ook muzikaal slaat hij een nieuwe weg in. Deze week tekende Thomas, wiens echte naam Chiel Ottink is, een contract met muzieklabel Cloud 9 Music. Het label vertegenwoordigt o.a. Sharon Doorson, Hardwell, Leonie Meijer, Nick & Simon, 3JS en Shary-An.

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Thomas Berge zijn laatste album ‘1221’ uitbracht waarmee hij de achtste plek bereikte in de GFK Album Top 100. De 23-jarige zanger scoorde de afgelopen jaren maar liefst 7 top 10-hits waaronder de #1-hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Het nieuwe album, waarvan de single eind september verschijnt, belooft een mix te worden van Nederlandstalige catchy uptempo-songs afgewisseld met krachtige popballads. Het nieuwe, nog titelloze, album verschijnt onder voorbehoud rond 18 oktober.

Zijn grote hits en de nummers van zijn nieuwe album zullen ook de basis vormen van een splinternieuwe theatertour. AT Theater zal deze gaan boeken voor het seizoen 2014-2015 en start in het najaar van 2014.

Thomas Berge: Niet alleen ben ik een ontzettend gelukkig man omdat ik net vader ben geworden van mijn zoon Jack, maar ook omdat ik met Cloud 9 Music een geweldig nieuw team om mij heen heb verzameld waar ik veel vertrouwen in heb. We gaan de komende maanden hard werken aan het nieuwe album, veel schrijven en luisteren om vervolgens in het najaar te gaan knallen. Ik heb er vreselijk veel zin in!

http://www.thomasberge.nl/

https://twitter.com/Thomasbergetwit