Debuutalbum Qeaux Qeaux Joans ook uit in Duitsland

23-04-2013 @ 22:35

Het debuutalbum ‘No Man’s Land’ van zangeres Qeaux Qeaux Joans is in oktober 2012 uitgebracht in Nederland en zal vanaf  juni ook in de winkels in Duitsland verkrijgbaar zijn.

Qeaux Qeaux Joans heeft al menig hart veroverd tijdens haar radio- en tv optredens bij De Wereld Draait Door, Toppop 3, GI:EL, Kunststof Radio, BNN That’s Live en Mijke’s Middag op Radio 6.

Daarnaast is Joans op dit moment ‘Serious Talent’ op 3FM en werd ‘No Man’s Land’ album van de week. Muziekblad OOR schreef dat het debuut rauw en oprecht klinkt maar tegelijkertijd zo toegankelijk is als de beste popliedjes van Amy Winehouse.

Ondertussen is Qeaux Qeaux Joans ook op de poppodia en festivals van Nederland te zien geweest. Waaronder Noorderslag in Groningen, Melkweg Amsterdam, Metropool in Hengelo en ook het Indian Summer Festival en Festival Mundial staan nog op de planning voor het aankomende seizoen.

Nu is het tevens de tijd om voet op Duitse bodem te gaan zetten en daar stukje bij beetje de harten te veroveren. Dit is begonnen op 17 april met een showcase van het album voor de Duitse muziekindustrie en media in de studio van het Duitse label Blackbird Music in Berlijn. Deze showcase werd tevens live gevolgd via de website www.55artsclub.com.

Daarnaast speelt Qeaux Qeaux Joans op 26 april op het Jazzahead Festival in Bremen.

De release party van het album vindt plaats in juni.

www.qeauxqeauxjoans.com