Editors verkoopt Gashouder Amsterdam binnen 30 minuten uit

29-03-2013 @ 08:56

Op woensdag 27 maart ging de kaartverkoop voor het Editors concert in de Gashouder Westergasfabriek in de voorverkoop. Het concert dat plaats zal vinden op 8 juli verkocht binnen 30 minuten volledig uit. In augustus zal de band ook nog te zien zijn op Lowlands.

Deze zomer, in de indrukwekkende Gashouder in Amsterdam zal de band nieuwe songs ten gehore brengen, uiteraard naast de bekende hits als Munich, Smokers Outside the Hospital Doors en Papillon van o.a. de gouden albums ‘The Back Room’ en ‘An End Has A Start’.

Na het meest recente album ‘In This Light and On This Evening’ uit 2009 is het een tijdje stil geweest rond Editors. Na het vertrek van gitarist Chris Urbanowitz hebben ze inmiddels een nieuwe line-up en heeft de vijfkoppige band de afgelopen tijd in Nashville gewerkt aan het vierde album, die deze zomer uitgebracht zal worden.

De dag voor het Gashouder optreden staat de band op Rock Werchter. Andere festivals waar de band zal optreden zijn o.a. Reading/Leeds en het zojuist bekende gemaakte optreden tijdens Glastonbury Festival.

http://www.editorsofficial.com/

YouTube link Nashville album recordings

https://twitter.com/editorsofficial