Yes-r richt zich op internationale carrière

13-03-2013 @ 19:03

Nieuwe single van Yes-R met Deense popster Sisse Marie

Yes-r gooit het roer om met zijn nieuwste single Till the sun comes up, een duet met de Deense ‘Grammy Winnaar’ Sisse Marie. Dit onvervalste dancenummer kwam tot stand nadat Yes-R in contact werd gebracht met Sisse Marie. Voor de opname van het nummer vloog Yes-r met producer Alvita naar Denemarken. In de studio van het Deense producers duo Granity had Yes-r direct een klik met de superster Sisse Marie, die inmiddels ontdekt is door Usher.

Voor Yes-r is het de tweede keer dat hij een dancenummer uitbrengt. De rapper is al een paar jaar in de ban van dit genre. Hij heeft recent zelfs een eigen dancelabel opgericht genaamd Casseta Music waar hij een aantal talentvolle producers heeft getekend. “De gastbijdrage op dit te gekke nummer is voor mij meer dan een uitstapje. Ik heb de intentie om als vocalist veel meer dance tracks te maken”, aldus de rapper/presentator. Yes-r maakt op dit moment grote sprongen in zijn carrière. Naast tal van ontwikkelingen op artistiek gebied, presenteert hij de nieuwe SBS talentshow ‘The Next Pop Talent’ van Talpa.

Sisse Marie brak door als winnaar van een gerenommeerde Deense talentenjacht. Naast artiest is ze ook professioneel model. Zo heeft ze op covers gestaan van diverse grote modebladen waaronder de Italiaanse Vogue. Inmiddels heeft ze drie nummer # 1 hits en een Grammy voor het beste Teen Album. Ze heeft drie jaar lang het best bekeken Deense MTV programma gepresenteerd en focust zich nu op een internationale doorbraak. Meerdere muzieklabels in de VS hebben haar een deal aangeboden, waaronder het label van Usher.

http://yes-r.nl/

https://twitter.com/Yes_Rtwit

http://www.sissemarie.com/

https://twitter.com/SisseMarie