Nieuwe Nederlandstalige single van Rene Froger

07-03-2013 @ 22:22

8 maart verschijnt de nieuwe single van René Froger getiteld  ‘Daar sta je dan (waar zijn al je vrienden)’. De op en top smartlap stond in 2007 op zijn platina album ‘Doe maar gewoon’ maar is nooit als single verschenen. Nu verschijnt een 2013 versie van dit nummer dus wel op single.

Soms heb je van die liedjes die een heel eigen leven gaan leiden en vanzelf boven komen drijven en dit is zo’n liedje. In de kroegen en bij mijn optredens merk ik het enthousiasme van het publiek. Toen ik ook nog eens hoorde dat een tweetal zangers een cover wilde opnemen van het nummer heb ik besloten het zelf uit te brengen. We hebben een heerlijke frisse single mix gemaakt, ‘Daar sta je dan (waar zijn al je vrienden) ”, aldus René Froger.

In dit nummer zingt René Froger over hoe men zich in het leven kan vergissen in bepaalde mensen. Zolang alles voorspoedig gaat heeft men vele ‘vrienden’ maar in tijden van ‘persoonlijke crisis’ blijven er maar weinig over.

‘Daar sta je dan (waar zijn al je vrienden)’ wordt vergezeld van een videoclip waarin acteur Dirk Zeelenberg (bekend als David uit de populaire hitserie Divorce) een hoofdrol speelt. De nieuwe single is de voorloper van een Nederlandstalige verzamelalbum dat in april uit gaat komen waarop tevens een aantal, nog niet eerder op CD verschenen verrassende nummers te horen zullen zijn.

http://www.renefroger.nl/

downloadlink single