Elvis Costello 19 juli live in 013 Tilburg

06-03-2013 @ 10:49

Elvis Costello & The Imposters krijgen er geen genoeg van. Na het succes van hun Britse 'Revolver' tour in 2012, zijn de heren dit jaar live in Nederland te zien. Op vrijdag 19 juli staan ze op het podium van 013 in Tilburg.

Elvis Costello behoort tot de zwaargewichten uit de popmuziek. De concerten die hij eind 2011 in De Oosterpoort en de Melkweg gaf, waren ruim van tevoren uitverkocht. Ook de kaartverkoop voor de show, die hij in afgelopen zomer in het Muziekgebouw in Eindhoven gaf, ging in rap tempo. De nummers, die de 58-jarige Londenaar van Ierse afkomst in zijn jonge jaren schreef, weten het publiek nog steeds muisstil te krijgen. En dat is opvallend, aangezien hij nog regelmatig nieuw werk uitbrengt. Zijn laatste wapenfeit is het goed ontvangen album ‘National Ransom’.

Costello heeft, na ruim dertig jaar, nog zichtbaar plezier in z’n live performances. Met veel enthousiasme brengt hij steevast een uitgebreide bloemlezing uit zijn indrukwekkende oeuvre en is - tot laaiend enthousiasme van zijn (trouwe) aanhang - ook altijd meer dan bereid om meerdere toegiften te geven.

Vrijdag 19 juli 2013
ELVIS COSTELLO & THE IMPOSTERS

Dommelsch Zaal | 013 | Tilburg
Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 45,- (excl. service- en transactiekosten)

http://www.elviscostello.com/