Nederlandse Staton treedt op in Londens club Proud Camden

04-03-2013 @ 20:46

Enkele voornamelijk Engelse artiesten zoals Amy Winehouse, Jessie J, The Kooks, Florence and the Machine, en Ed Sheeran hebben in het begin van hun carriere één of meerdere malen opgetreden in de club Proud Camden in Londen. Dat is nu ook weggelegd voor de Nederlandse band Staton.

Naar aanleiding van de vele lovende reacties op de EP "Mapped Sins" op internetblogs in binnen- en buitenland is de jonge Nederlandse band Staton opgepikt door de programmeurs van de Londense club Proud Camden.

De uitnodiging om op 13 maart 2013 te komen spelen in Proud Camden is niet enkel vanwege de positieve blogs maar vooral te danken aan de volgens de programmeurs eigentijdse en eigen sound van Staton.

Quote van de bandleden: We wisten dat we samen met productieteam Ken Stringfellow (REM, the Possies, Big Star) en JB Mejers (Go Back to the Zoo, Carice van Houten, De Dijk en vele anderen) een toffe EP hebben afgeleverd.

Dit.... hadden we echter echt niet durven dromen, spelen op de plek waar je idolen hebben gestaan is echt helemaal te gek. Notabene in Engeland in Londen off all places.

In Nederland zal de band in maart te zien zijn op:

7 maart: Podiumcafe De Vorstin te Hilversum (toegang gratis)

8 maart: Starsound Studio's te Utrecht

12 maart: Bull and Gate London (UK) 18:45

13 maart: Aquila at Proud Camden London (UK) 21: 00

14 maart: Pakhuis Wilhelmina te Amsterdam

22 maart: 013 Tilburg (Support Navarone)

Meer info www.statonmusic.nl