Dauwpop zoekt muzikaal talent voor Rabo Music Rally

25-01-2013 @ 16:45

Dauwpop en Rabobank West Twente gaan weer op zoek naar muzikaal Overijssels talent en organiseren daarvoor de Rabo Music Rally. Beginnende en opkomende bands kunnen een uitgebreid prijzenpakket winnen, waaronder een spot op het King King podium op Dauwpop.

Geïnteresseerde bands uit Overijssel kunnen zich via www.dauwpop.nl opgeven. In de komende maanden kiest de organisatie een zestal bands uit die op zaterdag 13 april in de gratis toegankelijke finale zullen spelen. Deze finale vindt plaats in de legendarische Lantaarn in Hellendoorn.
Tijdens de finale zal een winnaar worden gekozen door een professionele jury, met verschillende vertegenwoordigers uit de muziekwereld.

De winnaar wint het volgende prijzenpakket:

  • Een spot in de King King op Dauwpop.
  • Een dag studiotijd bij Hillroad Records in Luttenberg
  • Een supportshow in grote zaal van Metropool Hengelo
  • Een professionele fotoshoot door fotograaf Raymond "Bullet-ray" van Olphen (o.a. bekend van 3FM en Musicmaker)
  • Een optreden in tv programma En Dan Nog Even Dit (EDNED/TV Oost)
  • Een workshop door Frank Satink (programmeur verschillende festivals en eigenaar van muzieklabels Goomah Music en Cool Buzz)

Opgave is mogelijk tot vrijdag 22 februari 17.00 uur via www.dauwpop.nl

Daarnaast maakt de organisatie van Dauwpop bekend dat de lokale voorverkoop begint op zaterdag 2 februari bij de volgende adressen: VVV Nijverdal, Café Budde, Nijverdal, Plato, Zwolle, Café De Schoenmaker, Luttenberg, Café De Barbier, Hellendoorn, De Smulbaai, Heino
Primera, Ommen, Primera, RaaltePopeye, Hengelo

De voorverkoop voor Dauwpop is reeds begonnen via www.dauwpop.nl. Tickets kosten €45, een kinderticket (8 t/m 14 jaar) kost €10.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter: twitter.com/dauwpop of #dauwpop.