NL clubtour Jaimi Faulkner maart 2013

03-12-2012 @ 22:12

De in Berlijn woonachtige Australische singer-songwriter en meestergitarist Jaimi Faulkner mag terugkijken op een zeer succesvol jaar langs de Nederlandse podia, festivals en nationale radiostations.
Niet alleen bracht hij dit jaar in eigen beheer 2 singles uit, ook stond hij 25 november jl. op het befaamde Songbirdfestival naast veelbelovende artiesten zoals Michael Kiwanuka, Lianne Las Havas, Matt Corby en Bertolf waar hij een volle zaal en een zeer enthousiast publiek trof.

Er komt er een nieuwe cd aan en voor het eerst zal deze ook in Nederland verschijnen. Het album is nog in de opnamefase en de releasedatum dus nog onbekend maar Faulkner hoopt dit schijfje in maart 2013 aan het Nederlandse publiek te kunnen laten horen.
Daarom komt hij tussen 14 en 23 maart naar Nederland voor enkele concerten. Drie concert data zijn inmiddels bekend: 15 maart in Hedon Zwolle, 17 maart in ’t Bolwerk in Sneek en 19 maart in Doornroosje Nijmegen. De voorverkoop start binnenkort, het concert in Sneek is gratis!

Website: http://www.jaimifaulkner.com
In My Father’s Boots video live;
When I lean in video live;

Live met muzikale gasten bij BNN That's live;

Turn me around’ official video
If it’s me’ official video
Facebook: http://www.facebook.com/jaimifaulknermusic
Twitter: http://www.twitter.com/jaimifaulkner
Youtube: http://www.youtube.com/jaimifaulkner
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/jaimifaulkner
Bandcamp; http://www.jaimifaulkner.bandcamp.com