Alan Wilder in Nederland voor vertoning concertfilm Recoil - A strange hour

25-11-2012 @ 17:51

Op donderdag 29 november is voormalig Depeche Mode-lid Alan Wilder in Nederland voor de vertoning van zijn concertfilm RECOIL - A STRANGE HOUR IN BUDAPEST. Die dag is de film om 18:30 uur eenmalig te zien in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Wilder is bij de vertoning aanwezig. Na afloop is er gelegenheid tot een ontmoeting en het stellen van vragen, gevolgd door een borrel en een afterparty met Wilder.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Hi-Fi Klubben (RAF). Wilder is donderdag om 17:00 uur, vóór de vertoning van de film in Tuschinski, in het filiaal op de Rijnstraat in Amsterdam aanwezig voor een ontmoeting met fans.

Alan Wilder was toetsenist en producer van Depeche Mode in de periode 1981-1995. Recoil was in eerste instantie een zijproject van Wilder, maar toen hij in 1995 uit Depeche Mode stapte, kon hij zich volledig toeleggen op dit muzikale project. Sinds zijn vertrek uit Depeche Mode heeft Wilder vier Recoil-albums uitgebracht en nu is er de concertfilm Recoil – A Strange Hour In Budapest. De film is een registratie van een concert in Hongarije tijdens zijn Selected Events wereldtournee 2010/2011. Ter viering van het 25-jarig jubileum van Recoil doet Alan Wilder een groot aantal steden in Europa aan, waaronder Amsterdam op 29 november.

Meer informatie: http://www.recoil.co.uk/ en http://www.hifiklubben.nl/