Nick & Simon lanceren nieuwe website en presenteren nieuwe single

05-10-2012 @ 15:59

Op 16 november verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon. ‘Ze lijkt net niet op jou’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘Sterker’, die direct na release binnenkwam op nummer 1 in de Album Top 100. De nieuwe single zal 16 november verkrijgbaar zijn als speciaal drieluik met daarin exclusief materiaal van het Carré concert. Naast de nieuwe single lanceren Nick & Simon hun nieuwe website en een YouTube kanaal waarop alle clips, nog nooit eerder verschenen video’s én het volledige concert ‘Altijd dichtbij’ te zien zijn. Met de lancering van de nieuwe website maken de eerste bezoekers via Facebook kans op het winnen van een gitaar van Nick!

Op YouTube is het kanaal van Nick & Simon gelanceerd genaamd NENSMUSIC, die te vinden is op www.youtube.com/nensmusic . Hierop zijn alle clips te vinden van Nick & Simon ingedeeld per album maar ook een rubriek filmpjes waarbij er wekelijks nieuwe filmpjes zullen worden geplaatst. Tevens kun je het concert “Altijd dichtbij” volledig terugzien en nog veel meer uniek materiaal. Je kunt je abonneren op het kanaal waardoor je direct een bericht ontvangt wanneer er nieuwe filmpjes op het kanaal staan. Onder de subscribers worden er unieke Carré posters verdeeld. Deze actie loopt t/m 30-11-2012.

De eerste single van de drieluik is een uitklapbare single waar de andere twee singles van ‘Ze lijkt net niet op jou’ in kunnen worden gedaan. De drie singles bevatten naast ‘Ze lijkt net niet op jou’ in totaal maar liefst 9 unieke songs van het Carré concert alsmede drie clips van Carré die afspeelbaar zijn op de computer. 

http://www.nickensimon.nl
http://www.facebook.com/nickensimonnl
https://twitter.com/nickensimon