Waylon opent show Lionel Richie

13-09-2012 @ 07:44

Nadat al werd aangekondigd dat Waylon een duet doet met Lionel Richie, is nu bekend geworden dat de Nederlandse zanger die avond ook optreedt met zijn band. Waylon: “Ik ben ontzettend vereerd om met één van mijn jeugdhelden en iconen van Motown Records te hebben samengewerkt in “You Are”. En nu wordt het nog mooier, ik zal met mijn band op 6 oktober Lionel’s show in de Ziggo Dome openen. We kijken er naar uit!”.

Het concert van Lionel Richie maakt deel uit van zijn Tuskegee Tour 2012. Deze uitgebreide tour brengt hem naar Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Nederland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Monaco, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor dit concert zijn nog enkele kaarten te koop.

Op het album ‘Tuskegee’, dat in de US alle verkooprecords brak gaat de Amerikaanse superster terug naar zijn geboortestad waar hij zijn eerste muzikale invloeden opdeed uit gospel, R&B en country. Op 28 september verschijnt een speciale Dutch edition met daarop ook het duet met Waylon.

LIONEL RICHIE - Tuskegee Tour 2012
+ special guest Waylon

Zaterdag 6 oktober 2012
Ziggo Dome - Amsterdam
Entree: € 40, € 47, € 53, € 58 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://lionelrichie.com/

http://waylon.nl/