Hardwell daagt fans uit om akoestische versie van zijn hit te maken

07-09-2012 @ 20:56

Eén van de grote DJ-talenten uit Nederland is Hardwell. Vanwege o.a. zijn succes met zijn hit ‘(Call Me A) Spaceman’ (o.a. in Frankrijk) schrijft hij een wedstrijd uit onder zijn fans. Zij mogen zelf creatief aan de slag om een akoestische versie te maken van ‘(Call Me A) Spaceman’. De winnende inzending krijgt bovendien een prominente plek in Hardwells Electric Zoo aftermovie dat afgelopen weekend plaatsvond in New York. Dit zal veel aandacht geven voor de maker van de akoestische versie, op wereldwijd niveau. Hardwell beoordeelt zelf alle inzendingen en kiest de uiteindelijke winnaar.

Naast de eervolle vermelding, krijgt de winnaar bovendien de kans om Hardwell te zien tijdens een van zijn optredens met daarbij een meet & greet met de bekende producer/ DJ.
Om mee te doen met deze wedstrijd, kan men hun akoestische versie van ‘(Call Me A) Spaceman’ insturen naar het emailadres: win@djhardwell.com
De winnaar wordt door Hardwell zelf bekend gemaakt op zijn Facebook pagina. De deadline voor inzendingen is 14 september. Later deze maand wordt de winnaar bekend gemaakt met de release van de video.

Hardwell weet dat veel van zijn fans zelf muziek produceren. Op deze manier wil hij zijn fans een podium bieden om exposure te krijgen en hun nummers aan het grote publiek te presenteren. Hardwells aftermovies zijn een belangrijk onderdeel geworden van zijn online presence. Via deze filmpjes heeft hij zijn fans kunnen betrekken bij zijn optredens, zijn energieke performance tijdens het draaien en van zijn leven on tour.

Zijn aftermovies hebben inmiddels al honderdduizenden views en bieden fans van over de hele wereld de kans om zijn nieuwste muziek te horen en zijn shows te ervaren alsof ze er live bij aanwezig zijn. Nu is de tijd aangebroken voor Hardwell om zijn trouwe fans mee te nemen in zijn enerverende reis door New York City, doormiddels van de speciale aftermovie van Electric Zoo, waarin de akoestische versie als soundtrack gebruikt zal worden.

Klik op deze link op de originele versie van ‘Spaceman’ te beluisteren
Voor de vocale mix, klik hier.

http://www.djhardwell.com/

https://twitter.com/hardwell